Jag har arbetat med trädgård sedan 2010. Jag började som kyrkogårdsarbetare i Dals-Eds församling för att sen under 2013-2015 utbilda mig till kvalificerad trädgårdsmästare vid Blekinge trädgårdsmästarutbildning. Efter min examen jobbade jag ännu en säsong på kyrkogården. Året därpå startade jag mitt eget företag Drömmarnas Trädgård då jag kände att det var dags att utvecklas och nyttja mina nya kunskaper.

Under mina år som egenföretagare har jag haft uppdrag hos såväl privatpersoner som företag.

Jag har bland annat designat och varit projektledare för ett par olika innergårdar vid ett äldreboende. Jag har även designat och anlagt rabatter hos privatpersoner.
Det jag i huvudsak har ägnat mig åt är skötsel av olika slag. Allt från gräsklippning, till beskärning av rosor och träd till nedtagning av mindre träd och klippning av häckar.
Jag har även gjort ett antal konsultationer hos privatpersoner.
Under åren som egenföretagare har jag också jobbat som trädgårdslärare på Kunskapens Hus i Dingle där jag har utbildat såväl ungdomar som vuxna inom ämnet trädgård. Just nu jobbar jag som lärare några dagar i veckan där på yrkesvux. 

Jag håller även kurser i trädgårdsdesign genom Studiefrämjandet via webben och kommer även fortsatt erbjuda detta. Tanken är att ge mer tid till kurser, föreläsningar och utbildning från och med hösten 2021 och framåt. 
Jag är noggrann, kunnig och brinner för mitt yrke. Det jag tycker är allra roligast är att designa och att lära ut. Kreativitet är en del av mig. Att lära mig nya saker är också något jag tycker mycket om.  Jag läser på och håller mig uppdaterad inom mitt område för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.
Om Du behöver hjälp med din trädgård eller vill lära dig själv mer så tveka inte att höra av dig till mig på Drömmarnas Trädgård. Jag hjälper dig med enligt Dina önskemål.
Du vet väl om att du har möjlighet att få RUT-avdrag på all skötsel i Din trädgård med 50%. Skötsel innebär: gräsklippning, gräs- och slyröjning, häckklippning, ogräsrensning, bevattning, gödsling, vår- och höststädning, beskärning av träd, buskar och rosor.

Plantering och anläggning ingår ej i RUT-avdraget.

Jag håller mestadels till i Dalsland, bland annat Ed, Bengtsfors, Högsäter, Färgelanda, men gör även jobb i delar av Bohuslän, bland annat i Strömstad, Tanum, Dingle, Munkedal. 

När det gäller kurser kan jag tänka mig ett större geografiskt område samt även webbaserade kurser/kurser på distans. 

Drömmarnas Trädgård
Din trädgårdsmästare
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång